tisdag 26 januari 2010

Trodde inte de kunde va så här kallt i skåne:P 17 minus i morse, höll nästan på å frysa ihjäl. Skrittmaskinen strejkade som i går, den tycker oxå de e aldeles för kallt. Fick gå å putta igång den med jämna mellanrum.
Red Madrid och Corfu idag. Madrid förstår ja mej inte på men Corfu va fin som vanligt, gillar den hästen. Han är precis som ja tycker dom ska va:D han e ju till salu, men nog lite dyr för min plånbok.
Efter lunch kom veterinären å raspade tänderna på resten av hästarna och besiktade Cannes. Hon gick igenom och veterinären tyckte hon var riktigt trevlig å de håller ja med om. Så snart åker nog Hon. Irriterar mej lite på att dom inte berättar vad dom planerar med hästarna å berättar när veterinären kommer m.m. Sist så kom veterinärten å skulle raspa tänder men varken ja eller Marina hade nån aning om de... men men de funkar ändå...

i kväll ska jag sova tidigt!!! ska försöka iaf. Är less på att de jämt är så himla varm på mitt rum... i morse va de 31 grader när jag vaknade, men börjar vänja mej nu. i början va de olidligt.

Inga kommentarer: